Via Vallen - Kepelet Sayang Lagu MP3 dan Video Download

Via Vallen - Kepelet Sayang

Gambar Via Vallen -  Kepelet Sayang

Listen:

Date: 06 Apr 2018

Duration: 04:12

Likes:

Via Vallen - Kepelet Sayang Video :

Description:

Via Vallen - Kepelet Sayang, sayang tidak bisakah engkau
seperti yang aku maui
mencintaiku setulus hati
takkan lukai hatiku

manis pancen omongmu
gawe awakku ora biso turu
atiku kelet koyo kepelet
manut karo opo sing mbok reko

manis gula batu tak semanis omonganmu
gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
tapi opo sing tak delok ning ngarep ati
tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

ikhlasno aku lungo, ikhlasno aku adoh
timbang urip nelongso
lagi kangen disayang, lagi butuh disentuh
kok gawe tambal butuh


aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

manis pancen omongmu
gawe awakku ora biso turu
atiku kelet koyo kepelet
manut karo opo sing mbok reko

manis gula batu tak semanis omonganmu
gawe atiku kepileng krungu rayuan dirimu
tapi opo sing tak delok ning ngarep ati
tibo kowe bagi sayang karo wong liyo

ikhlasno aku lungo, ikhlasno aku adoh
timbang urip nelongso
lagi kangen disayang, lagi butuh disentuh
kok gawe tambal butuh

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

aku iki menungso, ora klambi
lek gak butuh tetep nong jero lemari
aku pengen disayang, aku pengen dicinta
aku menungso sing nduweni roso

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Kepelet Sayang Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Kepelet Sayang, download musik Via Vallen - Kepelet Sayang, download Video Via Vallen - Kepelet Sayang, Via Vallen - Kepelet Sayang mp4
Download Lagu