Jihan Audy - Balungan Kere Lagu MP3 dan Video Download

Jihan Audy - Balungan Kere

Gambar Jihan Audy - Balungan Kere

Listen: 119.2K

Date: 14 Sep 2019

Duration: 05:12

Likes: 2.1K

Jihan Audy - Balungan Kere Video :

Description:

Jihan Audy - Balungan Kere, biyen aku tau kelangan
nganti saiki iseh kelingan
koe sing tak anti anti
bebrayan tekaning pati
jebule mblenjani janji

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung t-tipane gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah
gusti sing paringi berkah

senajan balungan kere
ora kendo nyambut gawe
senajan dalan ra alus
sing penting wani terus

kabeh iki mergo kahanan
ben iso nutupi kebutuhan
aku kerjo isuk sore
nanging koe sambat wae
jaremu balungan kere

opo pancen wes nasibku
kudu pisahan karo sliramu
jaremu arep nompo anane
nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

kudune koe ngerteni
kabeh mung t-tipane gusti
senajan atimu wes bubrah
kandelne nggone ibadah, gusti sing paringi berkah
kandelne nggone ibadah, gusti sing paringi berkah

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Jihan Audy - Balungan Kere Mp3 Gratis, download mp3 Jihan Audy - Balungan Kere, download musik Jihan Audy - Balungan Kere, download Video Jihan Audy - Balungan Kere, Jihan Audy - Balungan Kere mp4
Download Lagu